WSOP 2018

Varnost

 

PokerNews pravila za varovanje zasebnosti

Identiteta skrbnika podatkov. Za namene tega pravilnika o zasebnosti (“Pravila o varovanju zasebnosti”) je "skrbnik podatkov" (tj. oseba, odgovorna za zajem, shranjevanje in uporabo vaših osebnih podatkov) iBus Media Limited ("iBus"), na katerega se lahko obrnete na 4. nadstropju Exchange House, 54-58 Athol Street, Douglas, Isle of Man IM1 1JD ali po elektronski pošti na Pomoč. V tem pravilniku o zasebnosti, ko je zapisano "PokerNews" oziroma "mi" je mišljena ta družba. Sklicevanje na "Skupino" pomeni iBus Media Limited in njene hčerinske družbe ter katero koli holdinško družbo iBus in katero koli hčerinsko podjetje takšnega holdinga ter katero koli družbo, povezano s to skupino družb.

Naša predanost zasebnosti uporabnikov. Smo lastnik in operater spletne strani www.pokernews.com, in lokalnih spletnih strani, ki so povezane z njo (skupaj s spletno stranjo). Zavezani smo k ohranjanju zaupnosti osebnih podatkov, ki smo jih zbrali, pri čemer uporabljamo tehnologijo in postopke varovanja informacij v skladu s standardi Evropske unije o varstvu podatkov.

Namen pravil za varovanje zasebnosti. Namen tega pravilnika o zasebnosti je, da vam omogočimo, da razumete, kako zbiramo, shranjujemo, uporabljamo in zaščitimo vaše osebne podatke ter pojasnimo vaše pravice v zvezi s temi podatki in njihovo uporabo.

Naše pravne obveze. Pri obdelavi vaših osebnih podatkov bomo upoštevali določbe Zakona o varstvu podatkov iz Isle of Man iz leta 2002 (ki lahko predmet sprememb in posodobitev) ("Zakon") pri obdelavi vaših osebnih podatkov. Vaše osebne podatke lahko tudi obdelamo ali prenesemo na druge člane ali našo skupino družb, naše podružnice, naše zastopnike in tretje osebe, ki nam nudijo storitve v jurisdikcijah zunaj otoka Man in Evropskega gospodarskega prostora. V tem primeru bomo spoštovali pogoje Zakona, ki zagotavljajo, da se osebni podatki prenesejo le na takšne jurisdikcije, ki so v skladu z različnimi zahtevami o "ustreznosti" za varstvo podatkov, določenih v Zakonu.

Kaj pomenijo odebeljeni izrazi? Razen če je to drugače zapisano v naših pravilih za varovanje zasebnosti, je pomen enak kot v naših splošnih Pogojih delovanja, ki prevladajo v primeru nasprotovanja z informacijami zapisanimi tukaj.

  • Vaše soglašanje s pravili o varovanju zasebnosti
  • Katere informacije se zbirajo in zakaj
  • Pogoji za obdelavo osebnih podatkov
  • Delitev, razkritje in prejemniki informacij
  • Zaupnost
  • Meje varovanja zaupnosti
  • Pravno zahtevana razkritja
  • Vaše pravice
  • Piškotki
  • Dodatne informacije

Vaše soglašanje s pravili o varovanju zasebnosti

  1. Dogovor: Z uporabo naših storitev (“Uporabnik” oziroma “vi”) soglašate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti, pri čemer si prdržujemo pravico, da jih občasno spreminjamo, razen če vas bomo posebej vprašali, ko nam posredujete svoje podatke, če soglašate s prejemanjem promocijskih sporočil: (a) nas in; (b) ponudniki blaga in storitev tretjih strank, s katerimi bomo lahko posredovali vaše podatke. Spremembe: Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o varovanju zasebnosti. Sprememba bo začela veljati takoj, ko bo takšna sprememba sporočena na spletnih mestih. Zato vam priporočamo, da občasno obiščete ta pravilnik o varovanju zasebnosti, da se prepričate o trenutni različici in o morebitnih spremembah.

Katere informacije se zbirajo in zakaj

  1. Registracijske informacije: V okviru postopka odprtja računa vas bomo prosili, da nam pošljete uporabniško ime, geslo, veljaven naslov e-pošte in državo bivanja. Ko ste uspešno aktivirali svoj račun, lahko v svoj uporabniški račun dodate dodatne osebne podatke, vključno z: vaše ime, datum rojstva, spol, kot tudi domačo stran, Twitter profil ter dodate podrobnosti, ki jih zapišete v profilu "o meni", čeprav nič od tega ni obvezno, da vzdržujete aktivni račun.

Redni zajemi podatkov: Poleg tega pri uporabi storitve zajemamo in shranjujemo določene osebne podatke, vključno z informacijami o vaši dejavnosti na spletnem mestu in podatki, ki jih hranimo na napravah, ki jih uporabljate, da nam omogočite izboljšanje storitev, ki vam jih nudimo. Uporabljamo tudi "piškotke", pri čemer politika "piškotkov" razložena spodaj.

Shranjevanje podatkov: Vaše osebne podatke hranimo tako dolgo, kolikor je potrebno za namene, določene v tem pravilniku o varovanju zasebnosti. Ne zbiramo dodatnih osebnih podatkov, kot tistih, ki so nujno potrebni za naše delovanje. Naša notranja pravila določajo takojšenj izbris osebnih podatkov, ki niso več nujno potrebni. Če zaprete (ali če deaktiviramo) vaš uporabniški račun pri nas, bomo vaše osebne podatke hranili v obdobju 24 (štiriindvajsetih) mesecev, da bomo lahko izpolnjevali svoje zakonske obveznosti ter se branili pred kakršnimi koli obtožbami in škodnimi zahtevki. Osebni podatki, ki niso potrebni za te namene, bodo po tem obdobju izbrisani.

Namen: Mi, člani naše skupine podjetij, naše podružnice in tretje osebe, ki nudijo storitve nam ali pa v našem imenu direktno vam, bomo uporabljali vaše osebne podatke za namene izvajanja našega poslovanja in zagotavljanja storitev. Natančneje, to vključuje naslednje namene (vendar si pridržujemo pravico do uporabe vaših osebnih podatkov za druge namene, ki so povezani z opravljenjem naših storitev):

    • za nudenje informacij in storitev;
    • za namen identifikacije in verifikacije;
    • za statistične analize in raziskave;
    • za raziskave trga in razvoj storitev;
    • za marketing, ankete strank in profiliranje uporabnikov;
    • za analize;  ter
    • za zadostitev pravnim zahtevam.

Pogoji za obdelavo osebnih podatkov

  1. Pogoji: Vaše osebne podatke bomo obdelali iz različnih razlogov, od katerih je vsak urejen z ustreznimi zakoni o varstvu podatkov.

Privoljenje

Naša obdelava vaših osebnih podatkov bo potrebna predvsem za nas, saj vam lahko le tako zagotovimo naše storitve. Včasih lahko zahtevamo vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, v tem primeru bodo vaši osebni podatki obdelani v skladu s takšnim soglasjem in lahko to soglasje kadarkoli prekličete. Na primer, vaša privolitev bo potrebna za pošiljanje trženjskih in promocijskih sporočil.

Izpolnjevanje zakonskih zahtev

Morda bo potrebno tudi, da obdelamo vaše osebne podatke, kadar je to potrebno za spoštovanje zakonskih zahtev (kot je ob odprtju računa zapisano v Pogojih delovanja).

Legitimni interesi

Končno lahko obdelujemo tudi vaše osebne podatke, če menimo, da je takšna obdelava v našem interesti, vkolikor obdelava ne škoduje vašim interesom, pravicam in svoboščinam. Primeri obdelave v skladu z legitimnimi interesi bi vključevali: (i) če vaše osebne podatke razkrivamo družbam v naši skupini po prestrukturiranju ali za notranje administrativne namene; (ii) če določimo, da vam lahko določena podjetja ponudijo dodatne ugodnosti za naše storitve ali nam dajo dragocene informacije o vaši uporabi naše storitve; (iii) obdelavo za zagotavljanje varnosti omrežij in informacij, vključno s preprečevanjem nepooblaščenega dostopa do našega elektronskega komunikacijskega omrežja; (iv) spoštovanje zakonskih zahtev.

Delitev, razkritje in prejemniki informacij

  1. Specifična razkritja. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo:
    • kateremu koli prejemniku, če to zahteva zakon ali regulativni organ;
    • kateremu koli regulatornemu organu ali organu;
    • tretjim osebam, ki opravljajo storitve za nas ali v našem imenu;
    • tretjim osebam za namene trženja, pod pogojem, da ste se strinjali ali ne nasprotovali, odvisno od primera, kot je opisano v Točki 9 spodaj;
    • tretji osebi, ki prevzame naše podjetje ali kateri koli del podjetja;
    • če verjamemo v dobri veri, da je to potrebno:
      i. za izpolnjevanje katerega koli zakona ali ravnanja v skladu s pravnim postopkom;
      ii. Za zaščito in obrambo naših pravic ali lastnine;
    • z vašim dovoljenjem;
    • za namen obnove po nesreči; ali
    • kot je določeno v Točki 5 spodaj.
  2. Splošna razkritja: Poleg posebnih primerov zgoraj opisanih razkritij lahko vaše osebne podatke razkrijemo tudi našim zaposlenim, zaposlenim v drugih družbah v naši skupini, naših zastopnikih in ponudnikih storitev tretjih oseb, ki vaše osebne podatke uporabljajo za zagotavljanje storitev nam, v zvezi z vami kot uporabniki the istih storitev.
  3. Kombinirani osebni podatki: Vaše osebne podatke lahko tudi kombiniramo z uporabo podatkov, ki ste jih delili z name z uporabo naših storitev, povezanih storitev ali mobilnih in socilanih omrežij, kot je to pokrito v pravilih za varovanje zasebnosti. Tudi uporaba the kombiniranih podatkov je dovoljena le pod pogoji, kot so navedni v pravilih za varovanje zasebnosti.

Zaupnost

  1. Kako skrbimo za to področje? Vložili smo veliko prizadevanj za zaščito zaupnosti identitete, preferenc in drugih informacij, ki smo jih zbrali o posameznih uporabnikih, in ne bomo zavestno dovolili dostopa do teh informacij nikomur zunaj naše skupine, razen uporabniku samem, kot je opisano v teh Pravilih za varovanje zasebnosti. Za zaščito podatkov, ki jih zbiramo in obdelujemo, smo naredili znatno naložbo v tehnologije za zaščito naših strežnikov in podatkovih baz. Ta najnovejša tehnologija nam omogoča ustanovitev kompletne zaščite osebnih podatkov naših uporabnikov. 

Kaj lahko storite vi? Pri varovanju osebnih podatkov lahko svoje prispevate tudi vi, tako z varovanjem svojih osebnih podatkov, kot tudi podatkov, ki jih uporabljate za prijavo v vaš račun.

Meje varovanja zaupnosti

  1. Zakonsko zahtevana razkritja podatkov. Zaradi zakonskega, regulativnega in varnostnega okolja, v katerem delujemo, bomo morda morali v določenih okoliščinah razkriti osebno prepoznavne podatke o naših uporabnikih, pri čemer nam vedno ne bo dovoljeno, da vas o tem tudi obvestimo. Po naši najboljši moči bomo poskrbeli, da bomo takšna razkritja omejili na naslednje: (a) če verjamemo v dobri veri, da moramo to storiti kot odziv na sodni poziv, nalog ali drug pravni postopek; ali (b) kadar je to primerno, da se osebe ali entitete identificirajo, obrnejo ali vložijo tožbe za ohranitev in / ali uveljavljanje naših pravic. Poleg tega prosimo, upoštevajte, da lahko vašo uporabniško identifikacijo, ime, datum rojstva, naslov ulice, mesta, okrožja, poštne številke, države, telefonske številke, e-pošte, dejavnosti računa, vaše komunikacije z drugimi uporabniki delimo s tretjimi osebami in uradnimi organi, če smo po lastni presoji prepričani, da so potrebni ali primerni v zvezi s preiskavo pranja denarja, goljufije, kršenja intelektualne lastnine, piratstva ali druge nezakonite dejavnosti ali dejavnosti, ki nas lahko izpostavlja pravni odgovornosti.

Pravno zahtevana razkritja

  1. Množični marketing. Vaš e-poštni naslov in telefonsko številko lahko uporabimo za prenos novic, promocij in drugih tržnih ponudb. Če ne želite več prejemati teh promocijskih sporočil, glasil in ponudb za trženje, se lahko od njih odjavite, bodisi pri sami prijavi ali pa z uporabo navodil za odjavo, ki so vključene v vsako sporočilo. Poleg tega imate prav tako pravico, da nas kadarkoli obvestite, da ne želite več prejemati promocijskih sporočil, kar najlažje storite tako, da nam pošljete elektronsko pošto na Pomoč.
  2. Ponudbe tretjih oseb za storitve in izdelke. V skladu z vašim soglasjem lahko ponudimo vaš e-poštni naslov in telefonsko številko tretjim strankam, da vam lahko pošljejo ponudbe svojih izdelkov in storitev. Od the obvestil se lahko odjavite kadarkoli želite, s tem da pošljete prazno el. sporočilo s predmetom “Remove” na Pomoč. Če zahtevate, da ne prejemate več teh ponudb, bomo vaše podatke odstranili s seznama naših distribucijskih seznamov za trženje in iz vseh prihodnjih seznamov, ki jih lahko delimo z našimi tržnimi partnerji. Vendar pa se boste morali ločeno odjaviti od vseh tržnih sporočil, ki jih pošiljajo naši partnerji, ki so dobili vaše podatke še preden smo prejeli vašo zahtevo po odstranitvi s the seznamov.
  3. Vaše ime in osebne podatke bomo v promocijske namene uporabili le z vašim pisnim privoljenjem.

Vaše pravice

  1. Pravica da zahtevate vpogled v svoje informacije. Naš cilj je, da so naši podatki o uporabnikih čim bolj natančni. Kadarkoli lahko stopite v stik z nami, da pregledate, spremenite, pridobite kopijo vaših podatkov ali dodate svoje podatke v skladu s svojimi pravicami kto to veleva zakonodaja. Če želite stopiti v stik z name za uveljavnje katerekoli od teh pravic, vas prosimo, da to naredite tako, da pošljete el. sporočilo na Pomoč. V ta namen bomo od vas najprej zahtevali identifikacijo, nato pa boste morali za kritje administrativnih stroškov plačati tudi določen prispevek, kot to dovoljuje zakonodaja.
  2. Dodatne pravice. V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate tudi naslednje pravice:
    • pravica do zavrnitve obdelave podatkov, ki bi lahko privedla do škode ali stiske;
    • pravica do zavrnitve sprejetja odločitve brez zadostne obravnave in razmisleka;
    • pravica do popravka, izbrisa, blockade in uničenja netočnih podatkov pod določenimi pogoji; ter
    • pravica do zahteve po kompensaciji, ko je prišlo do kršenja zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov in je to privedlo do škode oziorma stiske.

Če niste prepričani o svojih pravicah ali ste zaskrbljeni, kako bi lahko obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščenca za varstvo podatkov Isle of Man (podrobnosti, navedene spodaj). Lahko se obrnete seveda tudi neposredno nan as, pri čemer se bomo potrudili, da bi zadovoljili vašo radovednost in odgovorili na vsa vasa vprašanja. Upoštevajte pa, da niso vse pravice absolutne.

Piškotki

  1. Piškotki so samo besedilni nizi informacij, ki jih prenesete na elektronsko napravo kot je računalnik, tablica ali mobilna naprava (v nadaljevanju “naprava”), ko obiščete spletno mesto. Nato se ob vsakem poznejšem obisku pošljejo na izvorno spletno mesto ali na drugo spletno mesto, ki prepozna te piškotke. Več o tem, kaj so piškotki in kako delujejo, lahko izveste na spletni strain: www.allaboutcookies.org.

Piškotki so na splošno zelo uporabni in imajo številne različne namene. Med te spadajo učinkovitejše krmarjenja med stranmi, pomenje vaših želja in splošno izboljšanje uporabniške izkušnje. Pogosto se piškotki uporabljajo za predvajanje smiselnih in aktualnih oglasov uporabnikom z določenimi interesi, sami pa jih uporabljamo tudi za sledenje od kod uporabniki pridejo na našo spletno stran. Po zaslugi piškotkov si lahko zapomnimo vase želene nastavitve in ustvarimo anonimne statistične podatke, ki jih uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih mestih. Uporabljamo jih tudi za merjenje učinkovitosti naših oglaševalskih akcij ter tako poskrbimo, da vidite le oglase, ki so zanimivi za vas in ki usttrezajo vašim interesom, kot tudi drugim zakonskim in geografskim pogojem.

Več informacij o piškotkih in kako jih uporabljamo mi, lahko izveste v Pravilih o uporabi piškotkov, kjer lahko tudi najdete povezavo, na kateri boste izvedeli več o tem, kako onesposobiti in izbrisati piškotke z vase naprave.

Dodatne informacije

  1. Z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije o tem, kako ščitimo in uporabljamo vaše osebne podatke. Prosimo, kontaktirajte Support. Prav tako lahko dobite veliko koristnih informacij o varstvu podatkov in zasebnosti iz pisarne Informacijskega pooblaščenca otoka Man - www.inforights.im.

Pravila o varovanju zasebnosti zadnjič posodobljena: 18. maj 2018